Pac-pac, pac-pac, un fleac: ne-au ciuruit. Olanda -Romania 4-0


sursa: http://www.gsp.ro., http://www.evz.ro

565236-grozav-olanda

„Tricolorii” au fost umiliți de Olanda, dar sunt favoriți la locul 2, datorită norocului. Tot aseară, Turcia și Ungaria au remizat, 1-1, la Istanbul.

565238-clasament-caseta

Olanda a măturat aseară la Amsterdam, scor 4-0, cu o echipă a României care traversează preliminariile CM 2014 după principiul „dacă noroc nu e, nimic nu e”. Din două meciuri, cel contra „portocalei mecanice” şi cel de vineri cu Ungaria, „tricolorii” au obţinut un singur punct, marele şi norocosul punct de la Budapesta.

565220-olanda-romania-1

Mai rău ca Estonia

Estonia rezistase contra olandezilor, cu doar 4 zile în urmă, mai bine de o repriză. Băieţii lui Piţi s-au trezit potcoviţi încă din minutul 12. Raţ – căpitan de echipă aseară! – a repetat gafele care l-au făcut „celebru” la Şahtior, a pierdut o minge în faţa lui Lens, acesta a centrat la marginea careului mare, iar Van der Vart l-a executat pe Pantilimon cu un şut tare şi plasat.

VAN_PERSIE_913f7667c8

Meciul a lâncezit mai apoi, olandezii plimbând mingea din lejeritate, ai noştri înotând a neputinţă. A zvâcnit Adi Popa, în minutul 37, dar şutul s-a scurs afară.

Blind of the Netherlands fights for the ball with Popa of Romania during their World Cup qualifying soccer match in Amsterdam

Ne-au dat 8 goluri în două meciuri!

Lens of the Netherlands scores a goal past Gardos of Romania during their World Cup qualifying soccer match in Amsterdam

Începutul reprizei a doua a fost realizat la copiator după startul partidei. În minutul 56, Robben a centrat din poziţie dificilă pentru Van Persie, iar atacantul lui Manchester United a trimis cu capul, execuţie incredibilă, peste Pantilimon, bară, gol şi 2-0. N-apucăm să ne bucurăm pentru egalul de la Istanbul dintre Turcia şi Ungaria, că Lens face mişto de Gardoş în careul nostru, stelistul îl ia cu fulgi cu tot, e penalty şi e 3-0, fiindcă Van Persie nare emoţii. „Tricolorii” sunt groggy. S-a făcut 4-0, a marcat Lens, în prelungiri. E mai rău decât a fost astă-toamnă, când Olanda ne-a zvântat cu 4-1 la Bucureşti.

poza-pricipala

Atunci ne-am văzut şi noi, acum n-am avut pic de culoare, deşi în alb au jucat olandezii . Locul 1 s-a decis aseară, dar el era stabilit cam de la tragerea la sorţi. Olanda s-a distrat într-o astfel de grupă. Noi ne vom lupta pentru baraj cu Ungaria şi Turcia, pe care le vom primi la Bucureşti, pe 6 şi 10 septembrie, ambele meciuri pe „Arena Naţională”.

Locul pentru baraj se va decide pe 6 şi 10 septembrie, când vom juca la Bucureşti cu ungurii şi cu turcii.

Vanczak of Hungary scores in front of Tamas, Goian and Radu of Romania during their 2014 World Cup Group D qualifying soccer match in Budapest

Lasă un comentariu