De ce imi place Instagramul?


instagram

Pentru ca e cool, l-am descoperit prin 2011, cand navigam la intamplare pe net. Initial eram pe calculator si nu puteam sa creez un cont, pentru ca nu aveam telefon mobil, uite asa mi-am luat primul iphone, un iphone 3 cu care mi-am creat contul in  care acum am ajuns la 9944 de fotografii.

Instagramul este o platforma dedicata impatimitilor de fotografie, care pot posta in special fotografii facute cu telefonul mobil, fotografii carora le poti aplica diverse filtre si le poti edita aducandu-le o nota personala. Faptul ca putini oameni utilizeaza photoshopul sau adobe lightroomul in prelucrarea fotografiilor a impulsionat tinerii sa foloseasca utilizarea instagramului,  aplicatie cu care se pot prelucra foarte usor fotografiile.

Initial erai obligat sa pui fotografii in formatul patrat-square astfel ca trebuia sa te obisnuiesti cu o astfel de incadrare. Ulterior, platforma s-a dezvoltat si permite publicarea oricarui format de  fotografie.

Odata cu dezvoltarea camerelor foto de pe telefoane, calitatea de continut pe instagram a crescut in mod constant. Va incurajez sa utilizati aceasta aplicatie.

https://www.instagram.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s