Steaua-Legia 1-1


http://www.gsp.ro

Steaua nu a reuşit să cîştige partida tur cu Legia chiar dacă a deschis scorul prin Piovaccari. Polonezii au egalat în a doua repriză prin Kosecki.

583957-rkx7517

Steaua a început în ofensivă partida, iar Piovaccari a avut prima ocazie importantă din minutul 11. Italianul a ratat în poziţie de 1 la 1 cu Kuciak. Fostul portar al Vasluiului a fost în zi excelentă şi a mai scos două şuturi foarte bune ale lui Nicuşor Stanciu şi Cristi Tănase.

Pînă la urmă a venit şi golul în poarta polonezilor. La a doua încercare, Federico Piovaccari l-a lobat pe Kuciak. Pasa a venit din partea lui Bourceanu.

Finalul reprizei a aparţinut Legiei, iar Tătăruşanu a respins de lîngă bară după o reluare a polonezilor. Mai mult, Pintilii a primit cartonaş galben şi va absenta la returul de la Varşovia. Mijlocaşul Stelei s-a şi accidentat şi a fost schimbat la pauză.

Spre deosebire de prima parte, Legia a început mult mai bine repriza a doua şi a marcat prin Kosecki. Steaua s-a năpustit apoi spre poarta lui Kuciak, dar Bourceanu, Iancu şi Tănase ori au fost blocaţi de portarul oaspeţilor, ori au reluat pe lîngă poartă.

Returul se va disputa marţi, pe 27 august, de la 21:45.

584006-cpr5680

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s