Echipamentul celor 18 echipe din Liga 1


sursa: http://www.prosport.ro

echipe111

Liga I porneşte vineri la drum, dar o treime dintre echipe au echipamentele din campionatul trecut. O altă treime nu vând tricouri pentru fani

Puma este producătorul care îmbracă cele mai multe formaţii din Liga I: Viitorul, FC Braşov, Rapid, Petrolul şi Astra

Noul sezon bate la uşă, dar nu toate formaţiile din Liga I sunt pregătite din toate punctele de vedere. Multe dintre ele suferă la capitolul imagine, în special în ceea ce priveşte echipamentul pe care-l vor purta jucătorii meci de meci. Dacă Dinamo se poate lăuda cu cea mai spectaculoasă prezentare în această vară, există în Liga I formaţii care vor folosi tricourile din sezonul 2012-2013.

Într-o conferinţă de presă organizată la sala Bucureşti a Hotelului RIN, Dinamo şi-a prezentat ieri noul echipament, cel pe care elevii lui Gigi Mulţescu îl vor îmbrăca în sezonul 2013-2014. Modele au fost chiar jucătorii, Luchin, Matei, Dănciulescu, Asanovic, Elton, Joel Thomas, Rotariu şi Lazăr fiind cei care au îmbrăcat pentru prima oară noile echipamente. Acestea sunt unele realizate dintr-un material uşor, obţinut din reciclarea a 13 sticle de plastic, iar pe tricouri este inscripţionat chipul lui Cătălin Hîldan şi sloganul „FCD în ADN”. Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, pe spatele tricourilor este trecut şi numele jucătorului. Clubul a scos pe piaţă şi replici ale acestor tricouri, iar în schimbul a 190 lei, doritorii le pot comanda deja de pe magazinul online al dinamoviştilor: shop.fcdinamo.ro.

Şase echipe, în aceleaşi tricouri

În contrapartidă, Rapid, FC Vaslui, Viitorul, Oţelul, FC Braşov şi Astra vor îmbrăca echipamentele din sezonul trecut. Mai mult, la FC Braşov situaţia e una bizară. Elevii lui Adrian Szabo sunt îmbrăcaţi de Puma, iar fanii au la dispoziţie în magazinul clubului tricouri Masita! FC Vaslui va începe noul sezon tot cu Adidas, deşi Adrian Porumboiu a dorit să semneze un contract cu Asics. „Cei de la Asics ne-au adus nişte tricouri care nu ne plac. Le-am cerut să le schimbe, dar nu au timp până la startul sezonul. În aceste condiţii, în primele 3-4 etape vom juca tot cu Adidas”, a spus un oficial de la FC Vaslui.

Steaua vinde cel mai scump: 399 de lei!

Cel mai scump echipament este cel al Stelei. Cine îşi doreşte un tricou original Nike trebuie să scoată din buzunar aproape 399 de lei, iar pentru o replică 199 de lei. La polul opus, cel mai ieftin tricou este cel al lui “U” Cluj, care costă 100 de lei. Şase formaţii nu au magazin şi nu vând sub nicio formă tricouri pentru fani: Săgeata, Corona, ACS Poli, Pandurii, Astra şi FC Vaslui.

TOP FIRME CARE ÎMBRACĂ LIGA I
Puma – 5
Nike – 4
Joma – 2
Masita – 2
Givova – 1
Adidas – 1
Macron – 1
Errea – 1
Legea – 1

6 1 2 3 4 5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s