Josep Guardiola va antrena Bayern Munchen din vară. Raul ar putea fi secundul lui


de Traian Terzian

Tehnicianul spaniol Josep Guardiola, care nu a mai pregătit nicio echipă după ce a plecat în vară de la FC Barcelona, va antrena formaţia Bayern Munchen din sezonul viitor, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării germane.

josep-guardiola-afp

 

Josep Guardiola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guardiola a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana Germaniei.

„Suntem fericiţi că am reuşit să-l convingem pe Guardiola, care a fost contactat de mai multe cluburi de prestigiu. Guardiola este unul dintre cei mai de succes antrenori din lume şi sperăm ca împreună să facem lucruri importante. Aşteptăm cu nerăbdare să-şi înceapă munca la 31 iulie”, a declarat Karl-Heinz Rumenigge, preşedintele Consiului de Administraţiei al clubului Bayern Munchen.

„Contractul lui Jupp Heynckes se încheie la finalul sezonului şi am vrut să aducem un antrenor de valoare în locul lui. Primul la care ne-am gândit a fost Josep Guardiola şi suntem încântaţi că a acceptat oferta noastră”, a spus preşedintele bavarezilor, Uli Hoennes.

Josep Guardiola, în vârstă de 41 de ani, şi-a luat un an sabatic după ce a părăsit pe FC Barcelona, în vara trecută. Presa internaţională a scris că tehnicianul spaniol a mai discutat despre revenirea sa în activitate cu oficiali de la Manchester City, Manchester United şi Chelsea Londra.

Raul ar putea fi secundul lui Guardiola la Bayern Munchen

Atacantul spanil al echipei Al Saad, Raul Gonzalez, ar putea deveni secundul tehnicianului Josep Guardiola la Bayern Munchen, începând cu 31 iulie, a anunţat, miercuri, site-ul sport.es, citat de Corriere dello Sport.

„Raul ar putea fi secundul lui Guardiola la Bayern Munchen. Atacantul spaniol este dorit de Guardiola pentru că a evoluat două sezoane în Bundesliga, la Schalke 04, şi cunoaşte fotbalul german. De asemenea, pe cei doi în leagă o veche prietenie”, a scris sursa citată.

Raul Gonzalez este unul dintre simbolurile clubului Real Madrid, în timp ce Josep Guardiola a cunoscut vârful carierei ca jucător şi antrenor la FC Barcelona.

Tehnicianul spaniol Josep Guardiola, care nu a mai pregătit nicio echipă după ce a plecat în vară de la FC Barcelona, va antrena formaţia Bayern Munchen din sezonul viitor.

Guardiola a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana Germaniei.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s