O plimbare de pensionar.


Dupa atata drob, oua rosii si cozonac, am iesit putin prin vecinatati sa ma plimb …asa ca pensionarii.

Primavara vine, cam incet dar sigur.

Hotelul Mara care acum apartine de RAPPS parea cam pustiu.

Ansamblul de locuinte Colina Marei nu cred ca este locuit nici macar pe jumatate, un proiect imobiliar megalomanic care nu cadreaza cu specificul unei statiunii de munte.

Ansamblu de locuinte tip ANL un proiect neterminat  si abandonat de ani buni, o mareata realizare a administratiei locale.

Nu sunt bani de terminat atfel de proiecte in beneficiul comunitatii, dar in schimb daca vrem sa ne treaca supararea ca nu pot fi finalizate ne putem da lunea gratuit cu telegondola… 🙂

Auzi indemn: ,,feel pink and fly!”, adica simte-te roz si zboara, cum dracu o fi sa te simti roz?  o fi stiind autorul afisului sau cel care l-a creat, cert este ca o prostie mai mare n-am citit pe vreun poster pana acum, la capitolul media sunt ,,doctori docenti”.  🙂 alesii locali.

Imagine dezolanta ca dupa bombardament, o fi in al doilea razboi mondial la Stalingrad?

O pasarela desteapta, in fata liceului Cantacuzino, de la construire nu cred ca a fost folosita vreodata de cineva, in schimb banii publicii au fost investitii intr-o lucrare in beneficiul comunitatii. 😦

Cu siguranta liceul din localitate ar fi avut nevoie de fonduri pentru dezvoltarea surselor de acces la informatie, a bazei sportive, in schimb priviti pe fundal un alt proiect ,,grandios” neterminat si abandonat, care distruge panomara muntilor Bucegi, blocurile incepute si neterminate de turcii de la Ozer, care intre timp probabil au fugit cu banii, dar au uitat macaraua…ca in bancul acela cu minunile din Caracal. 🙂

Aceste constructii cu siguranta cadreaza cu specificul arhitectural al orasului, seful de la urbanism ar trebui premiat, o sa-i intrecem pe austrieci cu asemenea proiecte, o sa atragem mii de turistii care cu siguranta se vor grabi sa ajunga pe aici…ca sa aiba de cine rade cu pofta.

paraul Vanturis, afluent al Prahovei in care se deverseaza zilnic sute de gunoaie si deseuri, cand am trecut pe pod mirosul de hazna m-a luat de nas.

O scoala cu traditie care a dat societatii multi oameni inteligenti si bine pregatiti,cu siguranta asteapta fonduri pentru dezlvoltare, dar nu se gasesc…speranta moare ultima si cu rabdarea treci marea, insa cateodata mai ajungi si la fundul sacului sau la capatul rabdarii.

Domnilor alesi, voi ce vanati ciolanul la fiecare mandat va dau un sfat de simplu de contribuabil: pune-ti mana pe o carte ca nu urzica! si nu ne credeti prosti pentru ca nu venim ca oile la vot…pur si simplu va ignoram, va tratam cu indiferenta, pentru noi nu existati.

Piesa cu dedicatie:

Un gând despre „O plimbare de pensionar.

  1. Un pensionar foarte destept a iesit la plimbare. Din pacate tu vorbesti de lucruri de bun simt, normale, ei de pink si fly :)) Este de munca in Sinaia pentru un deceniu. Arata urat, si aici termenul urat este o definitie frumoasa :)) , acele blocuri de locuinte abandonate, cat si proiectele gigantice gen Ozer, Colina Marei. Ce le-o fi trebuit lor asemenea investitii? Mereu ma intreb cand le vad. Era clar dinainte de a incepe sa ridice ceva ca astfel de prostii niciodata nu vor fi rentabile. Au ingropat o multime de bani…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s