Les jeux sont faits… rien ne va plus.


Am remizat din nou cu Franta, 0-0 aseara pe National Arena. Sa recunoastem Franta ne-a fost superioara ca organizare si posesie. Noi nu am pus mari probeleme in atac cocosilor totul rezumandu-se la doua suturi pe poarta ale lui Banel Nicolita si jumatatile de ocazie ale lui Marica din din repriza secunda.


Francezii au avut doua ocazii clare de gol  prin Ribery si Cabaye in repriza secunda. In conditiile in care se aflau pe primul loc in grupa rezultatul de la Bucuresti le convine francezilor, in perspectiva meciului de acasa cu Bosnia, echipa de pe locul al doilea in grupa, care a castigat cu 1-0 aseara in  Belarus.

11 de start al Romaniei cu Tatarusanu, Luchin, Goian , Chiriches, Cocis, Marica (randul de sus) si Tanase, Nicolita, Rat, Bourceanu si Lazar (jos).

Echipa Frantei.

Dupa rezultatele de ieri clasamentul grupei se prezinta astfel:

CLASAMENT
1. Franţa 8m 17p
2. Bosnia 8m 16p
3. România 8m 12p
4. Belarus 9m 12p
5. Albania 8m 8p
6. Luxemburg 9m 4p

S-au jucat ieri: Luxemburg – Albania 2-1, România – Franţa 0-0, Bosnia – Belarus 1-0

Mai sînt de jucat: 7 octombrie – România – Belarus, Bosnia – Luxemburg, Franţa – Albania; 11 octombrie – Albania – România, Franţa – Bosnia

Sansele Romaniei de a prinde locul doi in grupa pentru a prinde barajul sunt minime conditia fiind ca Romania sa castige meciurile cu Belarus (acasa) si Albania in deplasare , iar Bosnia sa scoata maxim doua puncte din intalnirile cu Luxembourg(acasa) si Franta la Paris.

Un punct in minus organizatorilor pentru calitatea slaba a gazonului de pe National Arena care a dezavantajat ambele echipe.

Acestea fiind rezultatele concluzionam ca vom vedea un nou turneu final fara echipa Romaniei si nu ne ramane decat sa speram ca ne vom califica la turneul final al campionatului mondial de fotbal din Brazilia in 2014.

 

 

Un gând despre „Les jeux sont faits… rien ne va plus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s