În numele tatălui


Am aşteptat cu toţii, suporteri stelişti, debutul lui Edi Iordănescu în Cupa României, cu Gaz Metan CFR Craiova şi nu am fost dezamăgit pentru că Steaua s-a calificat după o victorie muncită.

De remarcat reintroducerea lui Bănel Nicoliţă, care a şi marcat. Muncitorul Bănel merita o nouă şansă pentru tot ce a facut până acum pentru Steaua. Sperăm să-şi revină şi să confirme prin evoluţii bune forma care l-a remarcat, neputând uita meciul din cupa Uefa cu Betis Sevilla în martie 2006 când a marcat două goluri de mare campion.

Revenind la Edi Iordănescu, îl aşteptăm să confirme ca antrenor, iar primul examen este cel de azi cu Oţelul Galaţi. Edi face parte din categoria fiilor de mari antrenori consacraţi, asemeni lui Răzvan Lucescu. Cel mai greu este să creşti în umbra tatălui care s-a consacrat ca un mare fotbalist şi mai târziu ca antrenor cu mari rezultate. În cazul lui Edi putem afirma că nu a avut mari rezultate ca fotbalist, iar ca antrenor mai are destul timp să confirme, statistica ne arată faptul că a debutat în această postură mai devreme decât tatăl său…

Nu putem decât să-i urăm succes şi să sperăm ca nu va fi folosit ca manta de vreme rea de către Gigi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s